De gråa dagarna flyter förbi. Idag tvättade jag bilen och åkte iväg för att byta till dubbdäck. Skönt att det blev gjort. Inget roligt att komma till jobbet en regnig kväll, då jag jobbar nätter, under natten och till morgonen kan det frysa på.

Jag måste få berätta att jag tittade på en jättefin lägenhet med ett helt nytt moderniserat kök, litet, men jag skulle kunna bo där. Jag fick inte lägenheten, men jag är ändå på gång. Boendet hos min syster går bra. Jag har börjat sticka igen, vilket jag inte har gjort på 30 år. Det första blev en stickad pippi långstrumptröja till barn. Jag stickade till en tvååring. Håller nu på att sy ihop den. Ska sticka halslinningen bara och sy ihop resten, sedan är den klar. Mitt i allt detta beslöt jag mig för att sticka en mössa också. Helgen jobbar jag. Då är det till att gå in i dimman. Jag fungerar bra på jobbet, men när man sover under dagen är man seg som bara den. Allt går. Tänkte visa en trevlig bild som är från Malaga i september månad. Ha det gott därute.